BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aynı banka ikinci defa...

5 ay önce yabancı uyruklu bir şahıs tarafından soyulan Fatih’teki bir banka şubesi ikinci kez soygun olayı ile karşı karşıya geldi. Bankaya ...

Abone ol

5 ay önce yabancı uyruklu bir şahıs tarafından soyulan Fatih’teki bir banka şubesi ikinci kez soygun olayı ile karşı karşıya geldi. Bankaya müşteri gibi giren bir zanlı, belinden çıkardığı silahla banka çalışanlarını tehdit ederek bir miktar parayı alıp kaçtı.
Soygun, Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi 45 numaradaki banka şubesinde 16.00 sıralarında meydana geldi. Bankanın kapanma saatine yakın işlem yaptırmak üzere bankaya gelen zanlı, belindeki silahı vezne görevlisine doğrultup kasadaki paraları kendisine vermesini istedi. Veznedardan bir miktar paralı alan silahlı soyguncu, yaya olarak ara sokaklara kaçıp olay yerinden uzaklaştı.
Soygun haberini alan polis ekipleri, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, banka çevresine güvenlik şeridi çekip, delil çalışması yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aynı bankanın Nisan ayında yabancı uyruklu bir şahıs tarafından soyulmuştu. Yabancı uyruklu şahısta yine aynı saatlerde bankaya gelerek silah tehdidiyle 15 bin TL’yi alarak kaçmıştı. Soyguncu olaydan 1 hafta sonra yakalanabilmişti.
(İHA)