BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'a Dia ve Stoch sorusu

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın üç puan keyfi. Kocaman neden Dia değil de Stoch ile başladığına açıklık getirdi.

Abone ol

Aykut Kocaman, Dia'nın hafta içindeki sakatlığı nedeniyle maça Stoch ile başladığını açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek, lider Trabzonspor ile aralarındaki puan farkını koruduklarını söyledi..

Trabzonspor'un Bucaspor'u yenip, haftaya 3 puanla başlamasının üzerlerindeki baskıyı arttırdığını anlatan Kocaman, şöyle devam etti:

''Oyun başlarken daha 5-6. dakikalarda maçın zorlu geçeceğini düşündüm. Arka arkaya attığımız 2 gol maçın skorunu bize getirmesi açısından büyük avantaj sağladı. İlk yarı nispeten dalgalı, ancak bizim tarafımızda geçti. Hemen ikinci yarının başında gelen golle rakibimiz maça daha fazla tutunmaya başladı. İkinci yarı daha fazla top Karabükspor'un ayağındaydı, ancak maçı 2-1 bitirmeyi başardık.''

Transferle ilgili bir soru üzerine Aykut Kocaman, ''Transfer için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yönetimle bir araya gelemediğimiz için konuşmadım. Henüz netleşmiş bir şey yok'' dedi.

''KAFAMDA DİA VARDI''

Dia'nın hafta boyuncu ufak bir rahatsızlığı olduğunu vurgulayan Kocaman, ''Hafta başındaki kafamdaki kadroda Dia vardı. Ancak sakatlığı nedeniyle Stoch'u tercih ettim'' diye konuştu.

Kocaman, bir soru üzerine de ihtiyaç duydukları dönemde Cristian'ın çıkış yapmasının sevindirici olduğunu söyledi.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR YARIN İZİNLİ

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular yarın izin yapacak. Sarı-lacivertliler, ligin 16. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maça 7 Aralık Salı günü yapacakları antrenmanla başlayacak.

Bu arada, Senegal Büyükelçisi Issakha Mbacke'nin maç öncesi soyunma odasında Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncuları Niang ve Dia'yı ziyaret edip, başarılar dilediği öğrenildi.