BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.443,22
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman maçtan sonra ne dedi?

Kayserispor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından nasıl bir değerlendirmede bulundu? İşte cevabı...

Abone ol

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman zorlu bir süreci atlattıklarını söyledi.

Oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Kocaman: "Büyük bir şikayet olarak değil ama şunu hatırlatmakta yarar var. 3 Temmuz'dan beri yaşadıklarımız ve üst üste oynadığımız 4 maç bizim yıpranmamıza sebep oldu. 4 maçtan 10 puanla çıkmak bizim için umut verici. Belediye maçını da kazanıp Milli maç arasında yaralarımızı sarmak en önemli amacımız şu an için." dedi.

İkinci yarı başında çok top kaybı yaptıklarını belirten Kocaman: "Kayserispor karşılaşması öncesinde bizi bazı zorlukların beklediği bir gerçekti. Golü erken bulmak oyun kurgusunu yakalamak anlamında önemliydi. İkinci yarının başında çok yüksek top kaybı yaptık. Kalemizde pozisyon görmedik ama rakibe hızlı atak yapma şansı tanıdık. Şunu da söylemek gerekir, Şota hocayı bir antrenör takımı yarattığı için tebrik etmek lazım. Çok organize bir ekip oluşturmuşlar. Bizim de şu ana kadar en çok zorlandığımız takım olarak Kayserispor'u kutlayabilirim. Futbolcularımı da bu zor yükün altından kalktıkları için bir kez daha kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, son olara şu sözleri sarfetti: "Topu bir şekilde kaleye sokmaya başarıp, kalemizi de bir şekilde korumayı başardık. Maç sonunda da bu yüzden olumlu konuşmak gerekli. Kazanmayı seven takım, kazanmayı alışkanlık haline getiren takımın bu huyunu sürdürmesi de bizi ayrıca mutlu ediyor." diyerek sözlerini noktaladı.