BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Aykut Kocaman Brezilyalı avına çıktı

Fenerbahçe, yabancı futbolcu transferinde İtalya, Almanya derken, şimdi de rotasını Güney Amerika'ya çevirdi.

Abone ol

Teknik Direktör Christoph Daum'un dünkü antrenmandan sonra Sportif Direktör Aykut kocaman'la bir görüşme yaptığı ve Brezilyalı bazı futbolcuların isimlerini verdiği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Brezilya'ya giden Kocaman'ın listedeki futbolcuların yer aldığı takımların maçlarını izleyeceği ve transferleri için ön görüşme yapacağı belirtildi.

Daum-Kocaman ikilisinin daha sonra Almanya kampında da buluşacağı ve futbolcular hakkındaki son kararın verileceği ifade edildi.

Sarı-Lacivertli takımın kendisinden haber alınamayan futbolcusu Guiza için ise İspanyol basınında çıkan iddialara bugün bir yenisi eklendi.

Daha önce Valencia ile temasta olduğu ileri sürülen Guiza için bugün de Sport gazetesi, "Barcelona Teknik direktörü Guardiola, Guiza için futbolcularından görüş aldı" diye yazdı. Habere göre futbolcular milli takımda birlikte oynadıkları Guiza için olumlu görüş bildirirlerse Barcelona transferi bitirmeye çalışacak.

Bu arada Fenerbahçeli yöneticilerin kulübü Juventus'la anlaşmalarına rağmen gelmek isteyen Danimarkalı futbolcu Poulsen'le bir görüşme dahayapacakları iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü tamamlayan Fenerbahçe, yarın sabah Almanya'ya giderek 9 günlük kampa girecek.