BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.442,93
HABER /  GÜNCEL

Aykut hoca maç için ne dedi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşısında alınan beraberliği değerlendirdi

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise 10 yıldır olduğu gibi Fenerbahçe'nin temel amacının bütün maçları kazanmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin temel amacının bütün maçları kazanmak olduğunu belirterek, ''Ancak bu maçta bunu başaramadık. Gençlerbirliği, son 2 maçında oyunu bütün olarak görüyor ve topu yere indirerek oynuyor. Ama bizim maçta genel anlamda bizi 2. bölgede durdurarak kontratakla gol bulmaya çalıştılar. Maçın bütününde pozisyon açısından her iki takım da zengin değildi'' dedi.

GOLCÜ ALINACAK

Kocaman, sahanın her bölgesinde, her alanda futbolcularının doğruları yaptığına değinerek, ''Ancak son vuruşlarda sonuca gidemedik. Gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntılar, o bölgede çok iyi olmadığımız gerçeğini ortaya çıkarıyor. Devre arasında golcü için girişimlerimiz olacak'' ifadelerini kullandı.

PLAY-OFF ETKİLEDİ

'Bu sezon süper ligde play-off maçlarının oynanacak olması, ligin kalitesinde düşüş yarattı mı?' yönündeki bir başka soruyu ise Kocaman, ''Play-off gerçeğini bütün takımlar biliyor ve bunun farkındalar. Play-off maçlarının yapılacak olması, elbette ki takımları farklı şekillerde etkiliyor'' diye yanıtladı.