BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Aycan Tunç kimdir Kısmetse Olur karışacak Emre ile ikisi...

Aycan Tunç Kısmetse Olur evine 24 Nisan pazar güne yeni gelen gelin adayı olacak. Peki kimdir Aycan Tunç , Emre Ubeyli ile olan görüntüleri ne eski sevgilisi mi?

Abone ol

Kısmetse Olur evine yeni gelecek gelin adayı Aycan Tunç skandallar yaratacak. Emre Ubeyli'nin eski sevgilisi olduğu söylenen Aycan Tunç evde 4 erkeğe birden talip olacak. Peki kimdir Aycan Tunç , Emre ile olan ilişkisi nedir?

Emre Ubeyli'nin Hazal Atabek ile sözlendiği hafta Kısmetse Olur yapım ekibi Aycan Tunç kartının sahaya sürüyor. Aycan Tunç'ın Emre Ubeyli ile görüntüleri olduğu ve çiftin bir dönem sevgili oldukları söyleniyor.

Batuhan Cimilli aldatma olayının ardından yeni reyting kaynaklarına yönelen yapımcılar Emre defterini açmaya karar vermiş görünüyorlar. Emre Ubeyli hakkında zaten mesleğinden ilişkilerine kadar bir çok iddia vardı.

KISMETSE OLUR AYCAN TUNÇ KİMDİR?

Butik sahibi olan Aycan Tunç Kısmetse Olur evine Cansu Deliktaş'ın elenmesiyle birlikte girecek.

kismetse olur aycan tunc kimdir yeni gelin adayi kimAycan Tunç ismi üzere bir çok spekülasyon dönmeye başladı. Gelen bilgiler Aycan Tunç'un Emre Ubeyli'nin eski sevgilisi olduğu yönünde.

aycan tunç kimdir emre ubeyli eski sevgilisi Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu ve önümüzdeki günlerde internete bunların servis edileceği söyleniyor.

aycan tunç ve emre ubeyli sevgili goruntuleri resimleriAycan Tunç Kısmetse Olur evine girer girmez olaylar patlak verecek. 4 damat adayına talip olacak Aycan Tunç gelin adaylarıyla birbirine girecek.

aycan tunç kısmetse olurDenilen o ki çekimler kavgalar yüzünden sürekli kesintiye uğramış. Öyle büyük kavgalar edilmiş... Yapım ekibi bu kavgaları sansürlemezse önümüzdeki hafta izleyici yeni gelin adayını seyredecek.

AYCAN TUNÇ İNSTAGRAM HESABI

aycan tunç instagrami hesabiYeni gelin adayı Aycan Tunç'un instagram hesabından yansıyan fotoğrafları suni bir güzeli gösteriyor. Kısmetse Olur gelin adayı instagram profiline bakılacak olursa hayli dişli görünüyor.

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ VE HAZAL ATABEK SÖZLENDİ

Kısmetse Olur evinde haftanın olayı Emre Ubeyli'nin ailesinin huzurunda resmen sözlenmesi oldu. Hazal Atabek'i ailesinden isteyen Emre Ubeyli cuma günü de yüzükleri taktı. Söz yüzükleri Kısmetse Olur evinde kesildi.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN AĞLATAN YAŞAMI

Kısmetse Olur evine yeni giren gelin adayı Dilek Demircan'ın öyle bir yaşam öyküsü çıktı ki herkesi ağlattı. Babası gözünün önünde öldürülen Dilek Demircan yurtta büyümüş. Okulda çocukların yurtta kaldıkları için kendisiyle konuşmadığını söyleyen Dilek anlattıkları ile herkesi üzdü.