BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ay yıldızlı binaya hayran kaldılar

Samsun’a gelen ünlü sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk, ziyaret ettikleri Canik Belediyesi’nin ay yıldızlı yeni hizmet binasına hayran ...

Abone ol

Samsun’a gelen ünlü sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk, ziyaret ettikleri Canik Belediyesi’nin ay yıldızlı yeni hizmet binasına hayran kaldı.
Konser vermek üzere Samsun’a gelen Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i, Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan ay-yıldızlı yeni hizmet binasında ziyaret etti. Başkan Genç ile makamında görüşen iki ünlü sanatçı, halka çağdaş hizmet verilecek olan yeni hizmet binasının modernliğine ve ay-yıldız görünümüne hayran kaldı.
Başkan Genç’i böyle bir hizmet binasını kazandırdığı için Başkan Genç’i kutlayan ünlü sanatçılar Soyman ve Öztürk, "AK Parti’li belediyeler gerçekten çalışıyor. Bu bina gerçekten muhteşem olmuş. Burada halka 5 yıldızlı bir hizmet verilecek olması çok güzel. Canik’te yaptıklarınızı duyduk, gerçekten şehre güzel yatırımlar kazandırmışsınız. Daha önce de Samsun’a geldik, ancak Samsun’un Canik tarafında inanılmaz bir değişim söz konusu. Bu nedenle sizi kutluyoruz" dedi.
Yeni hizmet binasında hizmete girecek olan yeni teknolojik sistemler hakkında iki sanatçıya bilgi veren Başkan Genç, "21. yüzyıl bilgi çağı, bu çağda bilgiyi yönetemeyenler kaybolur. Biz yeni binamızda bilgiyi yöneteceğiz. Uygulamaya koyacağız yeni sistemlerle Türkiye’ye öncü oluyoruz. 9 yılda eğitimden sağlığa, spordan ticarete kadar yaptığımız yatırımlarla Canik Türkiye’nin göz bebeği haline geldi" diye konuştu.
Başkan Osman Genç, ziyaretin sonunda Safiye Soyman ve Faik Öztürk’e ziyaretlerinin anısına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ta Samsun’a geldiği Bandırma Vapuru’nun minyatürü ile Canik Belediyesi tarafından bastırılan ’İlkçağdan Cumhuriyete Canik’ ve ’Tarih Boyunca Karadeniz Ticaretinde Canik’ kitaplarını hediye etti.
(İHA)