BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Axis İstanbul'da sabit kur fırsatı

Sur Yapı'nın A Plus ofis projesi Axis İstanbul'da 284 bin dolardan başlayan ofislere yüzde 10'a varan indirim ve 72 aya kadar sabit kur ile sahip olmak mümkün.

Abone ol

2 bin 400 metrekare ile 10 bin metrekare arasında birleştirilebilir A Plus ofislerin yer aldığı Axis İstanbul'da 195 bağımsız birim yer alıyor. Sur Yapı imzasıyla 40 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan projede iş hayatında ihtiyaç duyulabilecek hemen her tür hizmet ve donatı bulunuyor.

Axis İstanbul Fiyat ve Ödeme Planları

Fiyatların 284 bin dolardan başladığı Axis İstanbul'da sabit kur ve 72 aya kadar vade avantajı ile ödeme yapıalbiliyor. Projede yüzde 25 peşin, 36 ay vade farksız ödemelerde yüzde 5 indirimin uygulanmakta olup yüzde 50 peşin, 36 ay vade farksız ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Axis İstanbul Nerede

Ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde Demirkapı Metro İstasyonu bulunan Axis İstanbul, metrobüse sadece 600 metre mesafede konumlanmakta olup Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci-, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehri merkezi noktalarına kolay ulaşım avantajı sağlıyor.

Axis İstanbul Sosyal Donatıları

Axis İstanbul projesinde AVM, sinema salonları, restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fitness center, geniş lobby alanı, IT hizmeti, çok amaçlı salonlar, concierge ve vale hizmeti ile arşiv odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.