BIST 10.158
DOLAR 32,29
EURO 35,11
ALTIN 2.452,22
HABER /  DÜNYA

AVŞAR KIZINA İLGİNÇ KLİP

Hazırladığı enteresan videolar ile ses getiren çalışmalara imza atan Murat Bulut, Rihanna’dan sonra Hülya Avşar’a da ilginç bir klip yaptı. ...

Abone ol

Hazırladığı enteresan videolar ile ses getiren çalışmalara imza atan Murat Bulut, Rihanna’dan sonra Hülya Avşar’a da ilginç bir klip yaptı.
Bir dönem ekranlarda olan Hülya Avşar Show’dan davet alan ancak program yayından kaldırılınca yaptığı hazırlıklar boşa giden Bulut, bu şarkıda yaşadığı mağduriyeti komik bir üslup ile dile getirdi. Hazırladığı klip hakkında bilgi veren Murat Bulut, “Arkadaşımız Halil, internette komik videolar izlerken Hülya Avşar’ın ham sesi ile ilgili bir videoyu açtı. Ben de son dönemlerde düzenleme yazılımları ile haşır neşir oluyor ve değişik ham sesler arıyordum. Bu vesile ile videodan sesi alıp yazılıma aktardım. Derken hazır elimde materyal varken ‘düzenleme yapayım’ dedim. Ertesi gün düzenleme iyi kötü belirmişti. Dinlettiğim arkadaşlar çalışmayı başarılı buldu, hatta arasına ‘rap yap, seni şovuna davet ettiğini ve programa çıkamadan yayından kaldırıldığını söyle, eğlenceli ve gerçekçi olsun’ dediler. Nihayetinde şarkı bitti, Mehmet ve Fatih isimli arkadaşlarımın yardımı ile de komik bir klip çekmeye çalıştık. Ortaya böyle bir çalışma çıktı. Umarım eğlenceli bulunur” dedi.
(İHA)