BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Avşar kızı kara listeyi açıkladı

Gülben Ergen ile sorunlar yaşayan Hülya Avşar kara defterine aldığı isimleri açıkladı. Listede Gülben Ergen bulunmuyorb

Abone ol

Geçtiğimiz yıllarda Gülben Ergen, Nazan Öncel, Kayahan ve Seda Sayan gibi isimlerle rekabet kaynaklı sorunlar yaşayan Hülya Avşar, bu isimlerin kötü niyetli olmadığını belirterek, "Onlara duyduğum saygı eksilmedi" dedi.

Aynı işi yapan insanlar arasında çeşitli sorunlar yaşanmasının doğal olduğuna inanan Avşar, "Yeter ki kötü niyet ve hakaret olmasın" diyerek 'kara listesi'ndeki isimleri sıraladı: Petek Dinçöz, İzzet Yıldızhan, Gülşen, Arto, Berna Laçin ve Çelik. Ünlü sanatçı, 'yasaklılar listesi' oluşturma nedenini; "Sevmediğim kişilerle asla karşılaşmak ve görüşmek istemiyorum" olarak açıkladı.

GÜLBEN'İ SEVİYOR

Bir etkinliğe davet edildiği zaman 'evet' demeden önce kara listesine aldığı 6 isimden birinin katılıp katılmayacağını öğrenen Avşar, bu tavrının nedenini şu cümleyle açıkladı: "Çünkü onları sevmiyorum." Sanatçı, Gülben Ergen'in listede olmayışıyla ilgili olarak da "Gülben ile aramızda bir sorun yok. Ben Gülben'i seviyorum" dedi. Hülya Avşar, yasaklılar listesindeki 6 ünlünün ise kendisine birçok kez hakaret ettiğine inandığını belirtti.

KİM NE DEMİŞTİ?

* PETEK DİNÇÖZ: Petek her fırsatta Hülya Avşar hakkında olumsuz yorumlarda bulundu. En keskin sözleri ise şöyleydi: "Hülya Avşar annem olur. Onun dönemi bitti artık. Benim dönemim başladı."

* ARTO: Sivri dilli şarkıcı, birçok kez Avşar'la ilgili olumsuz yorum yaptı. Son olarak Gülben Ergen'in Rumelihisarı konserinde sahneye çıkan Arto 'Gülben seni annen yani Hülya Avşar ile karıştırdılar herhalde' dedi.

* BERNA LAÇİN: Berna Laçin bir kaç kez Hülya Avşar'ın oyunculuğunu eleştirmiş son olarak da "Türkiye'de çok iyi müzikal oyuncuları tanıyorum. Kendisine yardımcı olabilirim. Mesela birlikte oynadığı Cihan Ünal bunlardan biridir" demişti.

* İZZET YILDIZHAN: Ünlü türkücü, kendi şov programında Avşar ve şovu hakkında olumsuz eleştirilerde bulunmuştu.

* ÇELİK: Ünlü popçu; Hülya Avşar hakkında geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında şöyle bir yorumda bulundu: "Hülya Avşar, Gülben Ergen ve Petek Dinçöz asla iyi şarkıcı değiller. Hülya Avşar'a bir beste verdim, okuyamadı."

* GÜLŞEN: Avşar ile Gülşen arasında sorun olduğunu bilenlerin sayısı çok azdır. Olayın aslı ise şöyle gelişti: Bir klip kanalının gecesinde ödül kazanan Gülşen'in sahnede yaptığı konuşma Hülya Avşar'ı çok kızdırdı. Konuşmasında Gülşen'in kendisine sinsice hakaret ettiğini düşünen Avşar, onu defterinden sildi!