BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Avrupada yeni trend seks bilezikleri

Siyahtan maviye kadar her rengi var. Bu renklerin ise bir anlamı bulunuyor. Kırmızı kucak dansı yaparım demek... Diğerleri de şu anlamda...

Abone ol

İlk bakışta sıradan, basit bir plastik bilezik gibi görünüyor ancak gerçek hiç de öyle değil. Çocukların sekste ne kadar ileri gittiğini gösteren ve çeşitli renklerden oluşan bilezikler, yeni bir trend olarak masumiyetin gölgesinde kalıyor.

Siyah, mavi, kırmızı, pembe, mor, turuncu, sarı, yeşil ve altın rengi... Tüm bu renkler plastik bileziklerde buluştu ve çocukların cinsel hayatlarında ne kadar ileri gittiğinin simgesi haline geldi.

İngiltere'de popüler olan bu bilezikler, bir anda ebeveynlerin korkulu rüyası oldu. Öyle ki yedi yaşındaki çocuklar bile bu renk renk bilezikleri herhangi bir marketten gayet ucuz fiyatlara satın alabiliyor. Bileziklerin asıl amacı da aslında karşı cinse sinyal vermek.

Bir paketi sadece 1 sterline satılan bu bilezikler için 12 yaşındaki bir kız çocuğu, "Sarı renk en iyisi. Çünkü bunun anlamı bir erkeğe sarılmak anlamına geliyor. Turuncu renkse aşk ısırığı demek" şeklinde konuşuyor.

Bileziklerde renklerin anlamı tam olarak şöyle:
Pembe: Öpüşürüm
Siyah: Bütün bir gün bir erkekle takılabilirim
Altın rengi: Her şeyi yapabilirim, sınır yok.
Mavi: Oral seks
Kırmızı: Kucak dansı

Çocuklar arasında moda haline gelen bileziklerden çoğu ailenin haberi bile yok. Çocuklar arasında sır olarak saklanan bilezikler, bir tür oyun niteliğinde.