BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

AVM'nin tavanı çöktü

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin asma tavanı büyük bir gürültüyle çöktü. Tavandan düşen parçalarının üzerlerine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Abone ol

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin (AVM) asma tavanının bir bölümünün çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kayapınar ilçesindeki alışveriş merkezinin zemin katında onarım çalışması sırasında asma tavanın bir bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle çökme oluştu. 

Kaza nedeniyle AVM’de büyük panik yaşandı. Olayın duyulmasının ardından alışveriş merkezine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Üzerlerine tavan parçalarının düşmesi sonucu yaralanan 2’si işçi 3 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı.

GAZETECİLERE ENGELLEME

AVM Müdürü Kenan Güneş yaptığı açıklamada, asma tavanda elektrik kaçağının onarımı sırasında çökmenin meydana geldiğini belirterek, “Asma tavanın düşen parçalarının isabet ettiği 3 kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Bu 3 kişi de taburcu edildi” dedi. Öte yandan, yaralıların çıkarılışı sırasında AVM’nin güvenlik görevlileri, görüntü almaya çalışan gazetecileri engellemeye çalıştı. Yaşanan kısa süreli arbede polisin müdahalesiyle son buldu.