BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  DÜNYA

AVM hırsızları gözaltına alındı

Denizli’de bir alışveriş merkezine girerek 58 bin TL’yi çalan 2 şahsın da içinde bulunduğu toplam 8 kişi gözaltına alındı. <br/>Olay geçtiği...

Abone ol

Denizli’de bir alışveriş merkezine girerek 58 bin TL’yi çalan 2 şahsın da içinde bulunduğu toplam 8 kişi gözaltına alındı.
Olay geçtiğimiz hafta Kınıklı Mahallesi’nde bulunan Pekdemir Alışveriş Merkezi’nde meydana gelmişti. Alışveriş merkezi kapandıktan sonra içeride saklanan ve para dolu çantaları özel güvenlik görevlilerini sopalarla döverek alan 2 kişi daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Olayın hemen ardından şahısların yakalanması için çalışma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Çevredeki görgü tanıklarının da ifadelerinin ardından mavi bir araba üzerine yoğunlaşan ekipler, olayı gerçekleştirenlerin Z.A. (26) ve S.G.(25) olduğunu belirledi. Bu kişilere yardım eden Y.T. (21), Ö.S. (24), O.E. (26), B.Y. (34) Y.K. (20) ve M.K.’yi de tespit eden polis ekipleri, bunun üzerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda S.G. dışında tüm şüphelileri yakalayan ekipler, şahıslarında evinde arama yaptı. Evlerde yapılan aramada 5 bin TL ele geçirilirken, şüphelilerin, çaldıkları paralarla borçlarını ödeyip araba aldıkları öğrenildi. Gözaltına alınan 8 kişi öğle saatlerinde Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Bazı şüphelilerin araçlara bindirilirken yüzlerini kapattıkları bazılarının ise rahat olduğu gözlendi.
Polis ekiplerince hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli S.G.’yi arama çalışmaları devam ediyor.
(İHA)