BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03
HABER /  DÜNYA

Avcılar’a üst geçit müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Avcılar Şükrübey metrobüs üst geçidinin yıkılarak yeniden yapılacağı, bu neden...

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Avcılar Şükrübey metrobüs üst geçidinin yıkılarak yeniden yapılacağı, bu nedenle bugün saat 24.00’dan itibaren üst geçidin kapatılacağı belirtildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, E-5 üzerinde bulunan Şükrübey üst geçidi yıkılıp yeniden yapılacak. Çalışmalar için bugün saat 24.00’dan itibaren üst geçit kapatılacak. Metrobüs durağına erişim ise, metrobüs istasyonunun diğer yanından Beylikdüzü tarafındaki yaya üst geçidinden sağlanacak.
Yeni yapılacak üst geçit 56 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde olacak. Ayrıca metrobüse erişim için de rampa yapılacak. Yaşlı ve engelliler için 2 adet asansör yapılacak. 1 ay içinde tamamlanacak olan yeni yaya üst geçidi ile metrobüs istasyonuna ulaşmak isteyen yayalar, son derece güvenli ve konforlu bir biçimde erişimlerini sağlayacak.
(İHA)