BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Avatar Atakan aslen bakın nereli çıktı annesi niye yok?

Survivor 2016 adasının en iyi yarışmacılarından Avatar Atakan'ın tam adı Çağan Atakan Arslan. İstanbul doğumlu olan Atakan aslen nereli ve bakın kimdir?

Abone ol

Avatar Atakan Survivor son bölümünde Nagihan Karadere'den şok üstüne şok yiyecek. Peki kimdir Avatar Atakan aslen nereli?

Survivor 2016 adasındaki en iyi erkek yarışmacı olan Avatar Atakan'ın gerçek ismi Çağan Atakan Arslan.

SURVİVOR'DA NAGİHAN MI İBRAHİM Mİ KİM ELENDİ - TIKLAYIN

Avatar lakabını kullanan Atakan, İstanbul doğumlu. Ancak Atakan aslen Sivaslı.

Nagihan Karadere Survivor birincilik yarışında rakibi gördüğü Avatar Atakan ile son bölümde büyük bir kavgaya girdi. Atakan'ın üstüne yürüyen Nagihan 'defol git' diye bağırdı. Atakan bu reaksiyona rağmen sakinliğini korudu.

ATAKAN'IN AİLESİ INSTAGRAMDA OLMAYAN KİŞİ

Survivor Atakan instagram hesabından özel hayatına dair bir çok paylaşım yapmış. survivor avatar atakan aslen nereli babası kimdirBabası Mehmet Arslan ile de bir çok fotoğrafını paylaşmış. Ancak instagram hesabında annesine dair hiçbir bilgi yer almıyor. Atakan Survivor adasında da hiç annesinden söz etmiyor.

avatar atakan gerçek ismi ne çocukluk fotoğrafı
Avatar Atakan 'ın bu çocukluk fotoğrafı instagram hesabından. 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş.

avatar atakan kimdir çağan atakan arslan instagramBiz onu Avatar Atakan olarak tanıdık ancak tam ismi Çağan Atakan Arslan... Ailesi Sivaslı. Spor hayatına basketbol ile başlamış. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir.

survivor avatar atakan kimdir sevgilisi

Peki kimdir Avatar Akan? Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında başarılar elde eden Avatar Atakan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmış.

avatar atakan modellik ve mankenlikModellik ve mankenlikten de para kazanmaya çalışan Avatar Atakan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmış.

AVATAR ATAKAN INSTAGRAM HESABINDAKİ FOTOĞRAFLARI

2007 yılı Kickboks Türkiye Şampiyonu olan Avatar Atakan, 2010 yılında da Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonluğunu kazandı.

Avatar Atakan'ın 2011 yılında İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonluğu da bulunuyor.