BIST 10.257
DOLAR 32,34
EURO 34,85
ALTIN 2.380,15
HABER /  SPOR

Aurelio NOKTAYI koydu

Ara dönemde gidiyor denilen Auerelio'dan samimi açıklamalar geldi. İşte onun niyeti;

Abone ol Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Aurelio, transfer söylentilerine son noktayı koydu. Aurelio sarı-lacivertli takım ile yola devam edeceğini açıkladı.

Aurelio, FBTV'de yer alan röportajında, hakkında çıkan transfer dedikodularına yanıt vererek, ''Şu an Fenerbahçe forması giyiyorum. Bence transfer konusunu konuşmamamız gerekiyor. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Fenerbahçe'nin futbolcusuyum ve sadece burayı düşünüyorum" dedi..

4,5 senedir Fenerbahçe'de olduğunu hatırlatan Aurelio, "Ailem ve ben burada olmaktan çok mutluyuz. Fenerbahçe benim için sadece iyi konuşabileceğim bir obje. 4,5 seneyi sadece mutlulukla geçirdim. Taraftarla ilişkim ise çok güzel'' diye konuştu.

TARAFTARLA VURACAĞIZ

Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri olan Sevilla'yı değerlendiren tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmayı heyecanla beklediklerini söyledi. Sevilla maçının takımdaki herkesin rüyası olduğunu dile getiren Aurelio, şunları söyledi:

''Bu tur, Roberto Carlos haricinde herkesin ilk maçı olacak. Heyecanla bu maçı bekliyoruz ve ilk maçımızda kendi sahamızda iyi bir sonuç almak hedefimiz. Türk taraftarı gerçekten çok sıcakkanlı ve ben Sevilla takımının da daha önce böyle bir taraftara karşı oynadığını zannetmiyorum. İspanya'da bu tarz bir atmosfer olduğunu düşünmüyorum ve bizim taraftarımızla karşılaştıkları zaman şaşıracaklarını sanıyorum.'' 

AVRUPA'YA ISINDIK

Avrupa'da daha önceki başarısızlıkları hatırlatan Aurelio, bu yılki farkı takım olarak birbirlerine güvenmelerine bağladı. Kendilerine daha fazla güvendiklerini kaydeden yıldız oyuncu, "Karşımızdaki rakibi yenecek gücümüz olduğunu biliyor ve sanırım bu inanç başarımızın sırrı'' diye konuştu.

TÜRK MİLLİ TAKIMI SEVDASI

Mehmet Aurelio, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası için milli takıma çağrılmayı umutla beklediğini de açıkladı. Milli takımın zor bir grupta yer aldığını ifade eden Aurelio, ''İnşallah Avrupa Şampiyonası için milli takıma ben de çağrılırım. Portekiz, İsviçre, Çek Cumhuriyeti ile aynı grupta yer alıyoruz. Bu grupta da hedef üst tura yükselmek. Biz kendi gücümüzü biliyoruz. Umarım ki bu gruptan da çıkacağız'' dedi.