BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  DÜNYA

ATV'nin sansasyonel dizisi bitiyor

İlk yayınlandığında ekrana kilitlemişti. Ama senaryo sarpa sarınca ratingler dibe vurdu. O dizi de bitiyor.

Abone ol

Yeni yayın döneminin başladığı Eylül 2012’den bu yana ekrana veda eden diziler kervanına ‘Hayat Devam Ediyor’ da katılacak.

Ekran macerası 18 Kasım 2011’de başlayan ‘Hayat Devam Ediyor’, 13 Ocak 2013 Pazar akşamı yayınlanacak 46’ncı bölümle ‘final’ yapacak.

Mahsun Kırmızıgül’ün ilk bölümlerinin yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı dizinin yapım şirketi de sanatçının Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film’di.

2 HAFTA SONRA BİTECEKTİ AMA...

Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar, Meltem Miraloğlu, Neslihan Atagül, Sera Tokdemir, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Ali Ersan Duru, Suna Selen, Şebnem Gürsoy, Tuna Kırlı, Fatma Toptaş ve Barış Atay’ın oynadığı, Itır Esen ve Tuğçe Kazaz’ınsa bu sezon kadrosuna katıldığı diziyi ATV, aslında iki hafta sonra bitirecekti.

47. BÖLÜM BİLE İSTENMEDİ

Kanal yönetimi, “47’nci bölüme gerek yok, 46’ncı bölümde final yapın” dedi. ‘Küçük gelin’ hikayesi olarak başlayan, sonra dallanıp budaklanan ‘Hayat Devam Ediyor’un ‘finali’ni senaristlerin nasıl bağlayacağı merak konusu.