BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

ATV'nin asabi spikeri böyle çıldırdı

ATV'de program yapan asabi sunucu Müge Anlı bu kez telefon bağlantısındaki konuğuna kıztı, yayını kestirdi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hararetli anlar yaşandı. Programın spikeri Müge Anlı önce stüdyodaki konuğu fırçaladı, sonra telefon bağlantısındaki kişinin sesini kestirdi.

Seyirci konuğa alkışla destek verince de daha da çileden çıktı.

Programa katılan ve 5 aylık kocasını aramaya gelen Sabire Hanım'ın sözleri progamın sunucusu Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

SEVGİLİSİYLE BİR OLUP KOCASINI GÖMEN KADINLAR

Anlı bir ara kızarak şöyle konuştu:  "bir lafı doğrulatmak için bin tane şahit getiriyoruz. Senin kocan yok ortada sen düşüneceksin. Gerçekten kocasına sahip olan kadın onu yapar. Kocanı sevmiyorsan devletin mahkemesi var. Gider başvurursun boşanırsın, alırsın çantanı eline ananın evine gidersin. Aynı şekilde erkeklere nasıl kızıyorsam, sevgilisiyle bir olup kocasını gömen kadına da aynı tavrı gösteriririm."

ÇOK YANLIŞ İDDİALAR LAFINA KIZDI MİKROFONU KAPATTIRDI

Anlı'nın aradığı kayıp kocasını öldürmekle itham ettiği Sabire  Hanım, "çok yanlış iddialarda bulunuyorsunuz. Kesinlikle kabul etmiyorum" diyince Anlı bu kez stüdyoda alkışlayan izleyicilere kızdı. Ardından Sabire Hanım'ın mikrofonunun sesi kısıldı ve reklama gidildi.