BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Atilla Özdemiroğlu cenazesi kızı Yaprak açıkladı

Atilla Özdemiroğlu'nun cenazesi bugün kalkıyor. Peki Atilla Özdemiroğlu 'nun kızları Yağmur Özdemiroğlu, Lara ve Lidya Özdemiroğlu ile karısı Hepgül Özdemiroğlu kimdir?

Abone ol

Atilla Özdemiroğlu bugün Levent camiinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Atilla Özdemiroğlu'nun ilk evliliğinden olan kızı Yağmur Özdemir twitter hesabından "Dahiler ölmez' diyerek cenaze programını duyurdu.

ATİLLA ÖZDEMİROĞLU EŞİ VE KIZLARI KİMDİR?

Filmlerin usta müzisyeni Atilla Özdemiroğlu 5 aşk yaşadı 4 evlilik yaptı. İlk ve son evlilikleri tanınmamış kişilerle olurken çocukları da bu evliliklerden yaptı. Ünlü sanatçı Fusün Önal ile olan evliliği Lale Mansur aşkı yüzünden hayli olaylı bitti. Ardından 15 yıl Müjde Ar ile yaşadı.

Atilla Özdemiroğlu'nun en son eşi ise kendinden 35 yaş küçük olan Hepgül Hepbir. Atilla Özdemiroğlu'nun 2'si Hepgül Hepbir'den olmak üzere toplam 4 tane çocuğu var. Çocuklarının ismi ise Sarp Özdemiroğlu , Lara Özdemiroğlu , Yaprak Özdemiroğlu ve Lidya Özdemiroğlu

Attila Özdemiroğlu, 5 Ocak 1943 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Çeşitli müzik aletlerini çocuk yaştayken çalmayı öğrendi. Daha öğrenciyken müzik etkinliklerine katıldı.

Atilla Özdemiroğlu'nun ilk evliliğinden olan kızı Yaprak Özdemiroğlu Şekerpare filmi ile akıllara kazınmıştı.

1966 senesinde Durul Gence orkestrası ile çalışmaya başladı. Daha sonra çeşitli orkestralarda görev aldı. O yıllarda Tanju Okan, Yurdaer Doğulu, Berkant'la birlikte 'Jüpiterler' adlı bir pop grubu kurmuşlardır. 1983 yılına kadar orkestralarda çalmaya devam etti.

Atilla Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Hepbir, kızları Lara ve Lidya Özdemiroğlu

Besteci ve aranjör olarak çeşitli eserlere imza atan Attila Özdemiroğlu, Ajda Pekkan, Nilüfer, Kayahan, Sezen Aksu gibi isimlerle çalıştı.

lara özdemiroğlu kimdirAtilla Özdemiroğlu'nun kızı Lara Özdemiroğlu sanata meraklı instagram hesabındaki fotoğrafları hayli ilginç.
lidya özdemiroğlu
Atilla Özdemiroğlu'nun küçük kızı Lidya Özdemiroğlu üniversite öğrencisi.
hepgül özdemiroğlu karisi kimdirAtilla Özdemiroğlu son eşi ve kızları Lidya ve Lara Özdemiroğlu. Son karısı Hepgül Hepbir ondan 31 yaş küçüktü.