BIST 10.504
DOLAR 32,28
EURO 35,05
ALTIN 2.473,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ateş Ünal Erzen sosyal medya ödülü aldı

Ateş Ünal Erzen'e sosyal medyada olumlu tepkileri en çok artan belediye başkanı ödülü verildi.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi(İ.Ü.),İnsan,Toplum ve Teknoloji Derneği (İTTD) ve CeBIT Bilişim Eurasia 2013 işbirliği ile İstanbul, Ankara ve İzmir’deki 94 belediye başkanını içeren “TT Belediye Başkanı 2013” araştırması sonucunda Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, “Olumlu tepkileri artan belediye başkanları” kategorisinde Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de ödül aldı.

İ.Ü., İTTD ve CeBIT Bilişim Eurasia 2013 tarafından ikincisi düzenlenen ödül törenine Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in yanı sıra Bağcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece,Çiğli, Keçiören ve Zeytinburnu belediye başkanları da katıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ödülünü İ.Ü. Öğretim Üyesi ve İTTD Başkanı Doç. Dr. Fatih Gürsul’un elinden aldı.

screen-shot-1434-12-20-at-2.00.50-pm.png


'DAHA DA CİDDİYETLE ÇALIŞACAĞIZ' 

Sosyal medya ile aslında yurttaşlara birebir cevap vermenin yanı sıra perakende siyasette yaptıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ödülünü aldıktan sonra şu açıklamalarda bulundu: Sosyal Medya ile Bakırköylü yurttaşlarımızla aracısız görüşebiliyorum. Sorunlarını ve çözüm yollarına anında ulaşabiliyoruz. Bu çok etkin bir yol. Ayrıca belediye başkanı olarak bizler de bir yandan da perakende siyaseti sosyal medya üzerinden yürütmüş oluyoruz. Artık sokak sokak esnaf ziyareti yapmak yerine sosyal medya ile aynı anda binlerce kişiyle iletişim halinde oluyoruz.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen , “Açıkçası sosyal medyada araştırma anlamında takip edildiğimizi bilmiyorduk. Sosyal medya ekibimle birlikte bundan sonra daha da ciddiyetle çalışacağız.” diyerek sözlerini bitirdi.

screen-shot-1434-12-20-at-2.01.15-pm.png