BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataşehir'de hırsızlık olayı!

Ataşehir’de bir işyerini hedef alan iki hırsız, şirkete ait bahçe kapısındaki kilitleri demir kesme makaslarıyla kestikten sonra yeni alınan su tankerinin yedek lastiğini 3 dakika içinde çaldı.

Abone ol

Olay Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3078 sokak 23 numarada yer alan Ahmet İmal’a ait Gök-Su Nakliyat adlı işyerinde dün sabah 07.00’de meydana geldi. Şirkete henüz 2 ay önce alınan su tankerini hedef alan 40 yaşlarındaki iki şüpheli saniye saniye kamera kayıtlarına takıldı. Hırsızlık şüphelileri ilk olarak yanlarında getirdikleri demir kesme makaslarıyla bahçe kapısını tutan kilitleri kesti. Kamerayı fark edince başını tülbentle kapatan hırsızlardan biri el çabukluğuyla araçtaki yedek lastiği 3 dakikada yerinden söktü. Hırsız daha sonra yerde sürüklediği lastikle gözden kayboldu.

KÖPEĞİ DE ONLAR ZEHİRLEMİŞTİR

Sabah iş yerine gelen Ahmet İmal yerdeki kilitleri görünce şaşkına döndü. Kamera kayıtlarını inceleyen İmal polise başvurdu. Örnek Polis Merkezi’nde şikayetçi olan İmal ateş püskürdü. “Koca adamlar hırsızlık yapıyorlar. Bizim yarım saatte yerinden zorla söktüğümüz stepneyi 3 dakikada alıp gitmişler. Maddi değeri bin 750 lira. Ben lastiği kaskodan alırım ama onların da deşifre olmalarını istiyorum. 10 gün önce de köpeğim aniden öldü. Demekki onlar zehirledi. Yazıklar olsun” diye konuştu.