BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.397,25
HABER /  EKONOMİ

Atasay altın çadırı büyük ilgi gördü

Atasay'ın düzenlediği Altın Çadır Günleri yoğun ilgi gördü. Peki altın çadırları nerede?

Abone ol

İstanbul'da bir altın firmasının düzenlediği "Altın Çadır Günleri" yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar piyasa değerinin çok altında satılan ürünleri almak için kuyruk oluşturdu.

VATANDAŞLAR KUYRUK OLUŞTURDU

İstanbul'da bir altın firmasının bu yıl 4.'sünü düzenlediği altın çadır günleri Yenibosna'da kapılarını açtı. Çadırda 10 TL'den 230 bin TL'ye kadar çok sayıda ürün bulunuyor. Çadıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Kapıda bekleyen güvenlik görevlileri, kuyruk oluşturan vatandaşları gruplar halinde içeri aldı. Mehmet İnan ve Yeliz Şahin evlilik hazırlığı yaptıklarını belirterek, "Fiyatlar çok uygun. Evlilik hazırlığımızı dışarıda yapsaydık çok daha pahalıya gelecekti bize. Böylesi bizim cebimize çok daha uygun oldu" dedi.

Melahat Yılmaz ise fiyatları çok uygun bulduğunu belirterek, "Dışarıya göre çok çok uygun çocuklarımın nişanı için tek taş ila set aldım" diye konuştu.

"HER BÜTÇEYE UYGUN ALTIN VAR"

Firmanın mağazalar koordinatörü Aytaç Demir, altın çadırının dördüncü yılına özel dört ilde aynı anda çadır günleri düzenlediklerini belirterek, "Bu yıl çadır günlerini İstanbul, Ankara, Adana ve Eskişehir'de aynı anda gerçekleştiriyoruz. Ürün çeşidini 100 bin çeşide çıkarttık. Çadırlara gelen müşterilerimiz bütçelerine beğenilerine göre ürünler alarak mutlu şekilde çadırdan ayrılıyorlar.10 TL'ye de ürünümüz var 230 bin TL'ye de pırlanta gerdanlığımız var. Çadırlarımıza gelerek ben bütçeme göre ürün bulamadım diyen müşterimiz yok" dedi.