BIST 10.046
DOLAR 32,53
EURO 34,78
ALTIN 2.406,04
HABER /  DÜNYA

Şişli’de ki yangın korkuttu

İstanbul Şişli’de 5 katlı bir apartmanın en üst katında gece çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen 2 kişiden biri hasta...

Abone ol

İstanbul Şişli’de 5 katlı bir apartmanın en üst katında gece çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Dumandan etkilenen 2 kişiden biri hastaneye sevk olurken, bir kişi de ambulansta tedavi gördü.
Yangın, gece saat 04.00 sıralarında İnönü Mahallesi Nispet Sokakta 6 numarada bulunan 5 katlı Pınarbaşı Apartmanı’nın en üst katında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu ve Şişli Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında ilk belirlemelere göre Zeynep Ekşi ve Günay Gökçe adlı vatandaşlar apartmanda mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kısa sürede binadan tahliye edilen Ekşi ve Gökçe, olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edildi. Günay Gökçe adlı kadın, daha sonra ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırması Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Can kaybının yaşanmadığı yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)