BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

ATAMAD kahvaltıda buluştu

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) üyesi kadınlar kahvaltıda buluştu.

Abone ol

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunan merkezde düzenlenen kahvaltıya dernek üyesi 100 kadın katıldı.

Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı Himmet Ataşehir Malatyalılar Derneği olarak kadınların da içlerinde olacağı çalışmalar yapacaklarına vurgu yaparak “20 kişilik yönetim kurulumuzda altı kadın üyemiz var. Kadınlarımız, çalışmalarımızda önemli yer tutuyor. Onların önerileri, düşünceleri bizim için çok önemli. Bugün de burada Ataşehir Malatyalılar Derneği Kadın Kolları kurmak için toplandık” dedi.

ARGE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayten Kartal da yaptığı konuşmada kadınların iş ve sosyal yaşamdaki rolü ve birleştirici özellikleri üzerine bir konuşma yaptı.

Yapılan konuşmalardan sonra Kadın Kolları için seçimler yapıldı.

ATAMAD Kadın Kolları Nebahat Civelek, Birgül Güleryüz, Yeter Güneydaş, Raife Yaman, Gül Dönmez ve Güllü Mecit’ten oluştu.
Kadın Kolları üyeleri ilerleyen günlerde toplanarak görev paylaşımı yapacak.

ATAMAD Kadın Kollarının oluşturulmasından sonra Başkan Himmet Kaya yeniden söz aldı. Kaya, Kadın Komisyonu’nun yapacağı her türlü çalışmaya destek vereceklerini ifade ederek “Kadın Komisyonu, Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin en faal grubu olacaktır. Yapacakları ve hayata geçirecekleri projelerin derneğimize güç ve değer katacağına inanıyoruz. Kadınlarımız bundan sonra da yapacağımız her çalışmanın içinde olacaklardır” diye konuştu.