BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Atalay, Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili konuştu

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski vali Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili konuştu. Atalay, Kozakçıoğlu’nun intihar ettiği yönünde ke...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski vali Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili konuştu. Atalay, Kozakçıoğlu’nun intihar ettiği yönünde kendisine de bilgi geldiğini söyledi.
Atalay, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen 38. Uluslararası İnsan Hakları Federasyonu Kongresi’ne katıldı. Kongrenin ardından basına mensuplarının sorularını yanıtlayan Atalay, eski Olağanstü Hal (OHAL) Valisi Hayri Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili konuştu. Beşir Atalay, “Eski valilerimizden Sayın Kozakçıoğlu hayatını kaybetti. Onunla ilgili bir haber ulaştı bana. İstanbul’a evinde ölü olarak bulunmuş. Kendisine rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Kozakçıoğlu’nun intihar ettiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de Atalay, “Ben ayrıntı olarak henüz bilgi veremiyorum. Bana da o yönde bilgi geldi. Biraz önce valimiz buradaydı ayrıldı. Kendileri bana daha sonra bilgi verirler” diye konuştu.
(İHA)