BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,56
ALTIN 2.385,74
HABER /  GÜNCEL

Atalay Filiz'in öldürdüğü öğretmenin ailesinden açıklama!

İSTANBUL Tuzla'da öldürülen Fatma öğretmenin ailesi, Atalay Filiz'in yakalanmasını sağlayan minibüs şoförüne teşekkür etti.

Abone ol

İZMİR'de Atalay Filiz'in yakalanma haberini duyan Kayıkçı ailesinin yakınları, ailenin Tuzla'daki evine akın etti.

Yengesini öldüren Atalay Filiz'in yakalanmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Recep Kayıkçı, "Yakalandığı için mutluyuz. Emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz. İhbar eden kardeşimizden Allah razı olsun. İhbar eden kardeşimizi de yakından tanımak isteriz. Herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bundan sonra adli süreci de biz aile olarak takip edeceğiz. Peşini bırakmayacağız. Sonuna kadar gideceğiz inşallah. Tabi ki giden geri gelmiyor ama en azından bir hafifleme oluyor" şeklinde konuştu.

ATALAY FİLİZ KİMDİR - KİMLERİ ÖLDÜRDÜ?

Atalay Filiz önce kendisinden ayrılmak isteyen kayıp Olga Seregina’yı öldürmekle suçlanıyor. Olga’nın kaybolması, şüpheleri Atalay Filiz'in üzerine çekti.

Olga’nın en yakın arkadaşı Elena Radchikova’yla onun sevgilisi Göktuğ Demirarslan, Atalay Filiz'den şüphelendi. Göktuğ, Atalay Filiz'in en yakın arkadaşıydı ve onu iyi tanıyordu. Üstelik 4 genç Paris’te eğitimleri sırasında bir süre aynı evi paylaşmıştı. Atalay Filiz, kendisini ele vereceklerini düşünerek, Göktuğ ile Elena’yı Ankara’da pompalı tüfekle öldürdü.

Yine polisin tespitlerine göre, öğretmen Fatma Kayıkçı da aynı nedenle katledildi. 2 yıl boyunca yaşadığı Tuzla’da sahte isim kullanan ancak sahte kimliği bulunamayan Atalay Filiz, sigorta için kendisinden kimliğini isteyen Kayıkçı’nın kendisini ele vermesinden korktu.

En büyük korkusu yakalanmak olan Atalay Filiz, kendisini ihbar etmelerinden korktuğu Göktuğ ve Elena gibi Fatma Kayıkçı’yı da öldürdü.