BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.405,89
HABER /  DÜNYA

Atakan’ın babasını telefonla aradı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.<br/>CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ...

Abone ol

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antakya’da, protestolar sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan’ı telefonla aradı.
MYK toplantısının bitiminden sonra baba Ali Atakan’ı telefonla arayan Kemal Kılıçdaroğlu oğlu Ahmet Atakan’ın ölümünden duyduğu büyük üzüntüyü iletti ve şunları söyledi:
“Bir canımız daha gitti. Biliyorum böyle durumlarda ne söylense ananın, babanın yüreğine kar etmez, oraya düşen ateşi söndürmez. Biz bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, diğer evlatlarımızın, çocuklarımızın can kayıplarında olduğu gibi, oğlunuz Ahmet Atakan’ın ölümüyle ilgili olarak da her türlü girişimde bulunacak, atmamız gereken adımları atacağız. Bu ölümlerin hesabını Meclis dahil her platformda soracağız. Bu acı hepimizindir. Sizin ailenizin yakınlarınızın, halkımızın ve ülkemizin acısını yürekten paylaşıyorum. Ahmet yavrumuza rahmet, sizlere başsağlığı diliyorum.”
(İHA)