BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.472,50
HABER /  SPOR

Aslan yine kralsız çıkıyor

G.Saray'ın Ali Sami Yen'de karşı karşıya geleceği Manisa maçında Hakan Şükür'ün oynatılmayacağı açıklandı.

Abone ol

Gerets, kaburgasındaki sakatlığı geçen Hakan Şükür’ü Vestel maçında riske etmeyecek. Aslan, Kral'sız çıktığı iki maçta gol atamamıştı.

Tam hazır değil

Galatasaray, yarın Vestel Manisaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Eric Gerets’in, Hakan Şükür’ü oynatmayacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle son iki resmi maçta görev yapamayan tecrübeli futbolcunun sakatlığının geçtiği açıklanırken, tam olarak hazır olmadığı için, Gerets tarafından riske edilmeyecek. Galatasaray, Hakan Şükür’ün oynamadığı Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor maçlarında rakip fileleri havalandıramıştı.

Sakatlar ayrı çalıştı

Öte yandan Galatasaray, dün basına kapalı olarak bir idman gerçekleştirdi. 10:30’da merkez sahada başlayan antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı. İdmanın ana bölümünde ise, gruplara ayrılan oyuncular önce pas, ardından da çift kale maç yaptılar. Hakan Şükür, Aydın Yılmaz, Cihan Haspolatlı, Mehmet Topal ve Ayhan Akman ise sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından takımdan ayrı çalıştı. Ayhan’ın, Vestel’e karşı oynama ihtimalinin bulunduğu açıklandı..