BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Aslan 3 yedi Polat kafayı

Aslan Ankara'da hiç beklemediği bir yara aldı. Mutlak galibiyet için çıkılan sahada alınan yenilgi Polat'ı kaçırdı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de bugün Ankaragücü'nün kendi sahasında Galatasaray'ı 3-0 yendiği maçın ardından tribünlerde olaylar çıktı.

Galatasaraylı taraftarlarla Ankaragücü'nün taraftarları maçın bitiş düdüğünün ardından tribünlerden koltukları sökerek birbirlerine attılar. Olaya güvenlik güçleri müdahale ederken, Galatasaraylı taraftarlar güvenlik güçlerine de koltuk fırlattı. Olaylarda bazı taraftar yaralanırken, yaralanan taraftarları diğer taraftarlar taşıyarak ambulanslara götürdü.

ORTALIK SAVAŞ ALANI

Tribündeki olaylara Galatasaray Yöneticileri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de sahaya inerek müdahale ettiler. Üç yönetici, sarı kırmızılı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasındaki gerginliğin artmaması için büyük çaba gösterdi.

Bu arada sarı-kırmızılı taraftarlara ayrılan tribünlerde yüzlerce koltuk kırılırken, polis, çıkan olaylar nedeniyle bayan ve çocuk taraftarları yedek kulübesinin oraya aldı.

ÜÇÜNCÜ GOL ADNAN POLAT'A
TRİBÜNÜ TERKETTİRDİ


Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, takımının yediği üçüncü golden sonra uzatma dakikalarını beklemeyip tribünü terkederek, protokol tribününün misafir salonuna geçti. Teknik direktör Frank Rijkaard ise maçın bitiş düdüğü ile birlikte Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın yanına giderek, kendisini tebrik etti.

Karşılaşmayı izleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise üçüncü golün ardından topu sahadan getirterek, hatıra olarak aldı. Ankaragücü'nütn futbolcuları ise maçtan sonra saha içinde Ankara misket havası oynadı.

İŞTE MAÇTAN SONRA YANSIYAN
FOTOĞRAF KARELERİ...

[PAGE]




[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]