BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Asker adayı gencin cesedine ulaşıldı

Manisa’nın Gördes ilçesinde askerlik muayenesi olduktan sonra köyüne dönerken serinlemek için girdiği Gördes Barajı’nda boğulan gencin cesed...

Abone ol

Manisa’nın Gördes ilçesinde askerlik muayenesi olduktan sonra köyüne dönerken serinlemek için girdiği Gördes Barajı’nda boğulan gencin cesedi bulundu.
Gördes’in Çiğiller köyünde 4 arkadaş, dün muayene için Akhisar Askerlik Şubesi’ne gitti. Öğleden sonra köye dönmek üzere yola çıkan gençler, sıcaktan bunalınca yol üzerindeki Gördes Barajı’na girdi. Bir süre sonra "Beni kurtarın" diye bağıran gençlerden Niyazi İlter (20), suda gözden kayboldu. Bunun üzerine arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü dalgıçları arama çalışması başlattı. Aramalara havanın kararması ile ara verildi. Sabah tekrar arama çalışmalarına başlayan Manisa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç ekipleri, yaklaşık 2 saat süren aramalar sonucu ulaştıkları gencin cesedini sudan çıkardı. Ceset Gördes Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)