BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 47.bölüm fragmanı Mavi'den zor karar

Aşk ve Mavi 47.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 29 Kasım 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Aşk ve Mavi 47.yeni bölümde neler yaşanacak? Aşk ve Mavi 47.yeni bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin cuma günleri ilgiyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Aşk ve Mavi son bölümde Mavi'nin zor durumu damga vurdu. Peki Aşk ve Mavi 47.yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Aşk ve Mavi 46.bölümü yayınlandı. Yayınlanan son bölümde Mavi'nin arada kalması damga vurdu. Ali'nin Mavi'ye destek olması ise konakta işleri iyice gerdi. Pembe'nin konağa dönmesi konağı iyice karıştıracak. Aynı zamanda şirkette de işler pek yolunda gitmedi. Cemil'in Ali'ye sormadan hislerini satması gerginliğe neden oldu. Çünkü Ali şirketle ilgili büyük bir tedirginlik yaşıyordu.

AŞK VE MAVİ 46.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK VE MAVİ FİNAL Mİ YAPACAK

Emrah geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Türkiye'yi terk edeceğini söylemişti. Haziran ayında yurt dışına yerleşeceği konuluşulan Emrah'ın diziden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aşk ve Mavi'nin ise bu sebepten dolayı biteceği söylentiler arasında.