BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Aşk dizisi bu akşam başlıyor!

Kanal D'nin yepyeni dizisi A.Ş.K bugün ekranlara merhaba diyor.

Abone ol

Yönetmenliğini Ömür Atay'ın yaptığı, Kanal D'nin yeni dizisi Aşk (A.Ş.K), bu akşam (25 Eylül Çarşamba) saat 20:00'da izleyicilerle buluşacak.

Aşk dizisi, birbirlerini delice seven Azra ile Kerem'in öyküsünü anlatıyor. Kanal D'nin bu yeni dizisi Aşk'ın yönetmeni Bir İstanbul Masalı'ndan da tanıdığımız Ömür Atay. Aşk dizisinin başrollerini Hazal Kaya, Aslı Tandoğan ve Hakan Kurtaş paylaşıyor. Aşk dizisinde ayrıca Nebahat Çehre, Kaan Urgancıoğlu ve Erkan Can'ı da izleyeceğiz. Gold Film'in yapımcılığını yaptığı Aşk dizisinin senaristleri Aşk Tesadüfleri Sever filminin yazarı Evren Şit ve Serdar Soydan.


A.Ş.K'IN KONUSU

Azra ve Kerem'in ellerinde avuçlarında sadece ama sadece aşkları vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı; peki ama aşk yeterli miydi? Çünkü aşkları dışında iyi hayatlarında yolunda giden hiçbir şey yoktu ve her şey daha da kötüleşecekti.Derken hayatlarına Şebnem, diye biri girdi. Zengin bir aileye doğmuş, istediği her şeyi elde etmişti; tabii paranın satın alabileceği her şeyi… Aslındamutlu değildi ve dahası sevilmemiş, belki de hiç gerçekten sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem. Korkuyordu.Küçük bir kız çocuğu gibi Azra'ya açıldı Şebnem. O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem bir melek, hem de bir şeytan; hem bir dost, hem de bir düşmandı onun için. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?