BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL

Asansörde can pazarı

Engelli asansöründe 40 dereceye varan sıcaklıkta mahsur kaldılar. Kılıçarslan ailesinin kurtuluşu böyle görüntülendi.

Abone ol

Bursa'da üst geçitte engelliler için yapılan asansöre çocukları Miraç ve Azra ile akrabasının kızı Sümeyye Kılıçarslan ile binen Yasemin Demir, bozulan asansörde çocuklarla mahsur kaldı. Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı asansörde sıcaktan bunalan Yasemin Demir ve üç çocuk itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldılar.

Bursa'da oturan Yasemin Demir, İstanbul'dan ziyaretine 9 yaşındaki engelli çocuğu Tunahan ve 7 yaşındaki kızı Sümeyye ile gelen akrabası Meryem Kılıçrslan ile dün gezmek için bir alışveriş merkezine gitti.

9 aylık oğlu Miraç'ı bebek arabasına koyan 7 yaşındaki kızı Azra'yı yanına alan Yasemin Demir, akrabası ile eve dönerken üst geçitte bulunan engelli asansörünü kullanmak istedi. Meryem Kılıçarslan'ın oğlu Tuna ile kullandıktan sonra tekrar çağırdığı asansöre çocukları Miraç, Azra ve akrabasının kızı Sümeyye ile binen ve yanlarına çocuk arabasını alan Yasemin Demir, hareket halindeki asansörün yere 1.5 metre kala arızalanması sonucu panik yaşadı.

Hava sıcaklığının güneşin altında 40 dereyi geçmesi sonucu bunalan ve çocukların üzerindeki kıyafeti çıkartan Yasemin Demir 20 dakika sonra kurtarıldı. Rahat bir nefes alan Demir cep telefonu ile yakınlarını arayıp haber verirken ağlayan çocukları ise polis sakinleştirdi.