BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,80
ALTIN 2.472,08
HABER /  GÜNCEL

Artvin kar bastırdı son hava durumu

ARTVİN son durum nedir hava durumu raporları fena. Artvin'de etkili kar yağışı zaman zaman vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Peki meteoroloji tahminlerine göre Artvin'de kar ne zaman duracak? Artvin'de geceden beri etkisini arttıran kar yağışı yarın, 26 Ocak Cuma günü de devam edecek.

Abone ol

ARTVİN son durum hava raporları korkuttu, kar yağış hızlandı. Artvin'de dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinde yer yer etkisini arttırarak devam ediyor. Bugün Artvin'de kar yağışı görülecek, yarın yani 26 Ocak Cuma günü ise kar yağışı etkisini arttıracak.

Rüzgarın; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına (50-70 km/sa) şeklinde, Güney Ege ve Batı Akdeniz’de Fırtına ve zaman zaman Kuvvetli Fırtına (50-70 km/sa zaman zaman 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BU İLLERE KAR ALARMI: Mardin çevrelerinde görülecek olan yağışların, bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın (Perşembe) il genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 kg/metrekare) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Karaman çevrelerinde görülecek olan kar yağışının gece saatlerinden sonra etkisini artırarak il genelinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden, başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan karayolunda yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.