BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Artık kimse yaşlanmayacak!

Bodi ile yüz gerdirme, Lazer ameliyatı, Botox gibi uygulamalar sona eriyor. Cihaz için servet gerekmiyor.

Abone ol

Estetik cerrahide çığır açan ve yüzyılın buluşu, diye nitelendirilen ‘BODİ-TEK YÜZ SETİ’ dünyada gerçek bir İngiliz mucizesi olarak görülüyor. Bay-Bayan herkesin kolayca uygulayabileceği bir yapıda olan cihaz, ölene dek genç kalmanızı sağlıyor.

İngiltere’den ithal BODİ-TEK’i günde 10 dakika kullanarak, yüzdeki tüm kırışıklıkları yok etmeniz mümkün. 4 hafta gibi kısa bir sürede yaşayacağınız mucizeye inanamayacaksınız. Astronomik rakamlar ödeyerek yüz gerdirme, lazer ameliyatı, botox gibi uygulamaları sona erdiren BODİ-TEK’le, evinizde ailece gençleşeceksiniz.

İngiliz garantisiyle kısa bir süre için, 150$+KDV gibi cüzzi bir fiyata satın alabileceğiniz BODİ-TEK Setiyle birlikte verilen, 4 adet yüz petlerini yüzünüzdeki kırışıklıkların bulunduğu bölgeler üzerine yerleştirerek ve her bölgeye azami 3’er dakikalık sürelerle uygulayarak ‘kırışıklık’ kabusundan kurtulacaksınız.

Ayrıca 30-40 defa kullanıldıktan sonra, 1 saniye suda ıslatıp çıkartıldığında, özelliğini aynen koruyabilen pedleri, üç yıl kullanabileceksiniz.

Yüz kaslarını (EMS) ile çalıştırıp, sıkılaştırarak şekil veren ve ciltte kan dolaşımını hızlandırarak, size parlak-canlı bir yüz ifadesi kazandıran BODİ-TEK yüz regülatörü 1 yıl garantili olarak satılıyor..

Ürünün tanıtıldığı web sitesinin adresi için:

www.sates16.com