BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.512,46
HABER /  DÜNYA

Arsız soyguncu pastaneyi böyle soydu

Çekmeköy’de işlek bir cadde üzerinde bulunan bir pastaneye giren hırsız, yoldan geçen insanları aldırmadan pastanedeki kasayı soydu. Yaşanan...

Abone ol

Çekmeköy’de işlek bir cadde üzerinde bulunan bir pastaneye giren hırsız, yoldan geçen insanları aldırmadan pastanedeki kasayı soydu. Yaşanan tüm anlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Çekmeköy’ün en işlek caddelerinden olan Şahinbey Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Yoldan geçen onlarca insanı ve aracı aldırmadan kendi işyerine girer gibi pastanenin kapısını açan hırsız, kameralara saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde; önce dükkanın önüne gelerek etrafı kolaçan eden hırsız, kolayca açtığı dükkandan içeriye giriyor. Bu sırada üzerindeki kapşonlu montla yüzünü gizleyen hırsız, parmak izi bırakmamak içinde kapıyı montumun kol ucu ile kapatıyor. Daha sonra yazar-kasa içerisinde bulunan bir miktar parayı alan hırsız, daha sonra kasa altında bulunan dolabı da karıştırıyor. Aldığı paralar ile dükkandan çıkan hırsız geldiği gibi elini kolunu sallayarak olay yerinden ayrılıyor. Sabah dükkanını açan işyeri sahibi soyulduğunu anlayınca durumu polise bildirdi.
Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)