BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Tromsö maç linki-BJK canlı link izle

Beşiktaş Tromsö karşılaşması tüm heyecanıyla bekleniyor. Beşiktaş Tromsö maçı canlı izleme linkini arayan futbol severler, İnternetspor aracılığı ile yaptığımız canlı yayını takip edebilirler.

Abone ol

Beşiktaş Tromsö canlı yayın linki-Beşiktaş Tromsö maç canlı link
Beşiktaş Tromsö maçının canlı yayın linkini  futbol severlere, İnternetspor ekibi olarak, maçı dakika dakika siz değerli futbol severlerimizle paylaşacağız.

BEŞİKTAŞ-TROMSÖ MAÇ DETAYLARI

Norveç'in Tromsö kentindeki Alfheim Stadı'nda Saat 21.00’de oynanacak karşılaşmayı İrlanda’lı hakem Alan Kelly yönetecek. Kelly 'in yardımcılıklarını Damien Macgraith ve Allen Lynch yapacak. Müsabakada Neil Doyle ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk karşılaşmasında Beşiktaş'ın, Tromso ile deplasmanda oynayacağı maç Digitürk'ten canlı olarak yayınlanacak. Gruplara kalma yolunda önündeki tek engeli geçmek isteyen Beşiktaş’ın Tromso sınavı, bu akşam 21.00’de "İzle öde sistemi ile 203 numaralı salon 3 kanalından" canlı olarak izlenebilecek.

İzle Öde yöntemi ile maçı izlemek isteyenler 50 TL ödemek zorunda kalacak, Lig TV üyeleri ise yüzde 50 indirim ile maçı 25 TL'ye izleyebilecek.

 

UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off oynamaya hak kazanan Siyah-Beyazlı takım bu akşam oynayacağı maçta galibiyet peşinde.

En son 15 Mart 2012’de sahasında Atletico Madrid’e karşı oynayan Beşiktaş tam 524 gün sonra dev arenada sahne alıyor. Norveç temsilcisi Tromsö’yle deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Kara Kartal, İstanbul’a avantajla dönmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

TROMSÖ: Sahlman, Koppinen, Norbye, Fojut, Kristiansen, Bendiksen, Drage, Andersen, Johansen, Pritchard, Ondrasek

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Olcay, Hutchinson, Oğuzhan, Fernandes, Eneramo, Almeida

STAT: Alfheim
HAKEM: Alan Kelley
SAAT: 21.00