BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Arkadaşları için TEM’i kapattılar

İstanbul Bağcılar’da bir inşaat şantiyesinde çıkan kavgada bıçaklanan 2 işçi için arkadaşları TEM Otoyolu’nu trafiğe kapatıp eylem yaptı. Ey...

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da bir inşaat şantiyesinde çıkan kavgada bıçaklanan 2 işçi için arkadaşları TEM Otoyolu’nu trafiğe kapatıp eylem yaptı. Eylem nedeniyle trafik felç oldu.
İddiaya göre, Bağcılar’da bulunan bir inşaat şantiyesinde çalışan işçiler arasında sabah erken saatlerde kavga çıktı. Kavgada 2 işçi bıçakla yaralandı. Bunun üzerine yaralanan işçilerin arkadaşları, şantiyede güvenlik olmadığını belirterek eylem yaptı. Tem Otoyolu’na çıkan işçiler, yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Eylem nedeniyle trafik felç oldu. Polis ekipleri, uzun süre grubu ikna etmek için uğraştı. Eylem nedeniyle Tem Otoyolu’nda çift yönlü olarak yoğun trafik oluştu. Polisin ikna çabalarının ardından eylemci işçiler yolu açarak, inşaata geri döndü. Grubun dağılmasının ardından trafik normale döndü. İnşaat şantiyesinde yaşanan olayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.
(İHA)