BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 451.bölüm fragmanı dün akşam son bölüm neler oldu?

Kanal D'nin 10 yılı aşkındır devam eden dizisi Arka Sokaklar dün son bölümünde neler yaşandı? Arka Sokaklar'ı izleyenler 451.yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. Arka Sokaklar 451.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Mesut komiser ve Bedran arasında yaşanan mücadeleyi dün ekranlara taşıyan Arka Sokaklar adeta nefes kesti. İzleyiciler Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Arka Sokaklar 451. bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde.

Mesut ve ekip, Bedran’ın ölmediğini öğreniyor! Arka Sokaklar 450. Bölüm 29 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan son bölümün ardından 451. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Bedran'ın hala ölmemesi ve hain planlarının devrede olması yeni bölümde nasıl olacak? İşte 451.yeni bölüm fragmanı 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Mesut, Rıza Baba’dan kafa izni almış ve Şile’de Hikmet Kaptan’ın yanında kalmaya başlamıştır. Selin ara ara onu ziyaret eder ve aralarında yakınlaşma olur. Selin işi bırakmayı düşündüğü için Mesut’a kızgındır. Urfa’dan arkadaşı olan Veysel’de Mesut’u ziyarete gelir. Mesut, Bedran’ın ölmediğini Veysel’den öğrenir. Mesut yarım kalan işini tamamlamak için görevine geri döner. Eğer Bedran hayattaysa, kardeşi Mirza’nın düğününe gelecektir. Düğün günü Bedran’ı kıskıvrak yakalamak için hazırlıklar yapılır. Fakat Bedran her şeye rağmen kaçtı.