BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
MEDYA

Arka Sokaklar 384. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 384. yeni bölümüyle 15 Ocak 2016 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 384. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 15 Ocak 2016 Cuma akşamı Kanal D'de...


Ceylan, hapishanedeki koğuşuna yerleştirilir. Timur kardeşinin içeride rahat etmesi için elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapar ve onu içeride dört beş kişinin olduğu özel bir koğuşa yerleştirtir. Koğuştaki Meltem, Ceylanla yakın temasa geçer. Meltem aslında polistir. Ceylan yerleştirdiği koğuşta da uslu durmaz ve şişlenir hastaneye kaldırılır.


Tunç, Defne’nin babası Kutlu Bey ile tanışma yemeğine gidecektir. Bu durumdan ötürü fazlasıyla heyecanlıdır. Mesut oğlunu sakinleştirip yemeğe gönderir.


Aylin, cesedi bulunan maktul Lale hakkında daha detaylı bilgi edinmiştir. Lale, özel bir galeride çalışan bir sanat tarihi uzmanıdır. Ayrıca yurt dışına Turizm Bakanlığı sponsorluğunda gönderilecek Osmanlı Eserleri Sergisinin küratörlerinden biridir. Bekar olmasına rağmen 2 aylık hamiledir. Ekip "Acaba bir aşk cinayeti mi?" diye düşünür.


Maktulün en son antikacı Yüksel’le göründüğü ortaya çıkar. Antikacı Yüksel ise ekibin bildiği bir elemandır. Çünkü, Tarihi eser kaçakçılığı suçlamasıyla birkaç sefer gözaltına alınmıştır. Ekip Yüksel ile görüşmeye gittiğinde bir şokla karşılaşır. Yüksel ölmüştür. İş gittikçe daha da gizemli hale gelmeye başlar. Yüksel’i öldüren katil, büyük ihtimal Lale’yi de vuran şahıstır. Murat ve Hüsnü’nün anlatımından adamın robot resmi çizilir ve hakkında bilgi toplanmaya başlar.


Sarmaşık, Anadolu’nun çeşitli yerlerinden kaçak kazılarda elde edilen tarihi eserleri toplayıp, yurt dışındaki koleksiyonerlere satan bir çetedir. Yıllardır bir türlü yakalanamamıştır. Lale ve Yüksel’in Turizm Bakanlığı sergisiyle ilgili öldürüldüğü şüphesi güçlenir.Serginin diğer küratörü sosyetik Neslihan’la konuşmaya karar verirler. Murat, Ali ve Hüsnü kadınla görüşecektir. Ekip, Lale ve Yüksel’in katillerini bulmanın, Sarmaşık şebekesini çökertmenin peşine düşer.


Sitene Ekle
Etiketler