BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Stüdyoda bacım deyip arkada... Kavgada söylenmez!

Evleneceksen Gel programının 14 Ocak günü yayınlanan bölümünde görülmemiş bir kavga yaşandı. Güzel Hanım ile Serdar Bey öyle bir kavgaya tutuştu ki bakın neler neler ortaya çıktı...

Evleneceksen Gel programındaki gelin adayı Şebnem Hanım'a talip olan Serdar Bey, Seda Sayan'ı çok kızdırdı.









Şebnem Hanım'ın hakkında ortaya attığı iddiaları cevaplarken Güzel Hanım'ın da konuya dahil olmasıyla büyük şok yaşayan Serdar Bey; 'Burası nasıl bir program?' deyince Seda Sayan'ı kızdırdı.









Öyle iddialar ortaya atıldı ki...









Serday Bey için; 'Benim maddi durumumu sorguladı. 'Güzel bir bayan değilsin.' dedi.' şeklinde açıklama yapan Şebnem Hanım, Serdar Bey'i zor durumda bırakınca ortalık birbirine girdi. Serdar Bey, hakkındaki iddialar karşısında kendisini savunmaya çalışırken stüdyoya Güzel Hanım'ın gelmesiyle bir şok daha yaşadı. Serdar Bey'in stüdyoya girmeden kendisine; 'Seni seviyorum' dediğini söyleyen Güzel Hanım, herkesi şaşkına çevirdi.









Seda Sayan çok kızdı









Yaşananlar üzerine Serdar Bey; 'Burası nasıl bir program?' deyince Seda Sayan'dan da tepki gördü. Sayan hakkında pek çok iddia çıkan damat adayına; 'Burası nasıl bir yer?' ne demek? Güzel yalan söylemez. Her şeyi doğru düzgün anlat!' diyerek tepkisini sert şekilde dile getirdi. bunun üzerine yaşanan diyalog bakın nasıl oldu:









'Sana aşığım Güzel!'









Serdar Bey: Konuşulan gibi aktarılmıyor olanlar. Güzel'le arkada yaklaşık 10 dakikadır bekliyoruz. Ben o sırada dedim ki; 'Güzel o gün sen beni boşuna bozdun. Ben seni gerçekten seviyorum' dedim. Bu kadar. Ondan sonra bana 'Noluyor? Anlamadım.' dedi. Ben de bunun üzerine 'Seni seviyorum' dedim ve çıktım. Bu kadar.'









Güzel Hanım: Biz beraber arkada bekliyorduk. Hanımefendi karar anı denilip çıkınca arkanı döndün ve bana 'seni seviyorum' dedin. Lütfen! Bana yalan konuşma. Beni diğer kadınlarla karıştırma.









Serdar Bey: Güzel ,ben sana aşığım canım!Egonu doyur. Ben sana aşığım!









Güzel Hanım: O zaman yürü git buradan aşıksan! Beni sevme!Beni sevme kardeşim!Ben sana kendimi sevdirmeye gelmedim buraya. Beni seven erkek gelir benimle oturur buraya. Senin derdin ne? Sen buraya neden geldin?









Serday Bey: Niye gidiyormuşum? Hayırdın inşallah... Ben sana aşık değilim ki ben. Benim derdim yok ki. Nerden nereye geldin?









Güzel Hanım: Sen pazar yerimi zannediyorsun burayı? Hanımefendiye arkada fırsat vermiyorsun. Hep sen konuşuyorsun. Hanımefendi ne diyorsa haklıdır!









'Sizin gibi erkekler bacım deyip arkada...'









Serdar Bey: Çünkü hep iftira atıyorsunuz. Buyrun konuşun. Tabi canım haklıdır. İftira da atsa haklıdır! SAna bacımsın dedim. Sen nasıl birşeysin ya!









Güzel Hanım: He tabi,tabi! Sizin gibi erkekler bacım deyip arkada neler yapıyor...









Sitene Ekle