BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.442,93
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Arıtman, CHP'lileri bile isyan ettirdi

CHP'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verdiği gensoru önergesinin görüşmeleri gergin geçti.

Abone ol

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, gensoru görüşmeleri sırasında AK Parti sıralarından yine en çok tepki çeken isimdi. Arıtman, CHP sıralarının önünde oturmasına rağmen Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay tarafından yerinden kaldırılarak arka sıralara gönderildi. Ancak Arıtman, arka sıralara geçmesine rağmen hatiplere laf atmaya devam etti.

YETER ARTIK BE...

Bugün'ün haberine göre İçişleri Bakanı Atalay, kürsüde konuşurken dayanamayarak, "Burada bir sayın bayan milletvekili var, ben ne zaman kürsüye çıksam konuşmaya başlıyor. Sanki milletvekili değil, buraya bağırmaya gelmiş, böyle bir şey olamaz" diyerek tepkisini gösterdi. Arıtman'ın hemen yanındaki sırada oturan AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin de, dayanamayarak "Yeter artık be, yeter be" diye bağırdı.

Şahin'in sesi Genel Kurul salonunda yankılanırken, Arıtman ile Şahin'in kavga etmelerini önlemek için idare amirleri devreye girdi. Ancak Arıtman, tüm bu olanlara rağmen laf atmaya devam etti. Sonunda CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, eliyle ‘Sus artık sus' işareti yaptı.