BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Arda'nın mektubu Polat'ı ağlattı!

Adnan Polat, canlı yayın sırasında Arda'dan gelen mektup nedeniyle duygulu anlar yaşadı!

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı kulübe veda etmeye hazırlandığı bu günlerde, gazeteciler için bir veda toplantısı düzenledi. Canlı yayın sırasında Arda Turan'ın yazdığı mektup yayınlanınca Polat, duygusal anlar yaşadı.

Yönetici Mustafa Yalçındağ'ın canlı yayına girerek kaptan Arda Turan'ın yazdığı bir mektubun okunmasını istedi. Bu isteğin Arda'nın kendisinden geldiğini söyleyen Yalçındağ, mektubun okunması için programın koordinatörüne teslim etti.

Yayın sırasında, Arta Turan'ın işte bu mektibi okunmaya başlandı:

"Sevgili Başkanım! size olan duygularımı kağıda dökmek istedim. Çünkü bunları söyleyeceğim her an çok üzülüyorum. En iyisi yazmak diye düşündüm. Herşeyden önce bir Galatasaraylı olarak sizinle gurur duyuyorum. Hiçbir zaman yıkılmadığınız için. Bize Galatasaraylılığı öğrettiğiniz için ve inandıklarınız uğruna kendinizi feda ettiğiniz için.

Size tüm kalbimle söylüyorum ki! Siz şu anda kaybetmiş gibi görünseniz de tarihin gerçek kazananı olacaksınız. Yemediniz içmediniz uyumadınız savaştınız. Bu sizin ne kadar büyük bir insan olduğunuzu gösterir! Bunu yazarken her zaman ki gibi ağlıyorum. Ama şunu bilin ki kim ne derse desin ki günahlarınızla sevaplarınızla sizi çok seviyorum...

Kendime gelince bu ülkede yaşadıklarımda gördüğüm saygıda sevgide kariyerimde emeğiniz ve katkınız çok büyüktür. Eğer ben bugün Galatasaray kaptanıysam, hayallerimin tepesindeysem bu sizin sayenizdedir.

Çünkü G.Saray kaptanlığı hayatımda benim için en büyük onurdur. Size minnetarım ama aynı zamanda yaşadıklarınızın bir sorumlusu olarakta sizden özür diliyorum. Ne olur kabul edin. Size ve ekibinize bize gösterdiğini destekten, adamlıktan sabırdan ve G.Saraylı duruşundan dolayı teşekkür ederim.

Ben yaşlanınca sevdiklerimez çocuklarıma aileme dostlarıma tanıdığım en dikli duruşlu bir G.Saraylı'dan bahsedeceğim. Ve bu kişinin adı Adnan Polat'tır!

Saygılarımla Arda Turan..."

Polat, Arda'nın mekbunun okunması üzerine, "Arda Turan yine gözlerimizi doldurdu" diyerek yaşadığı duygulu anı dile getirdi.

Mektubun okunmasının ardından Polat gözleri dolarak basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya devam etti.