BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'dan şok edecek kaset!

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programında şok görüntüler yayınlandı.

Abone ol

G.Saray'ın sezon başı kampında çekilen 'küfürlü kaset' tam da Arda Turan Atletico'ya transfer olacakken piyasaya sürüldü, 'yatak odası' sırları ifşa oldu

Görüntülerde Sezgin ile 'Mercan' forma için tartışan Kaptan, 'Her yıl bir or..pu forma, heriflere malzeme veriyoruz yani' diyor, sonra küfür ediyor

GS TV için çekilen ve reklamlar için kullanılan görüntüler arasında kullanılan sözler şoke etti. Arda, Sabri ve Ayhan ile birlikte, Adnan Sezgin'e forma rengini şikayet ederken şunları söylüyor:
ARDA: Eee G.Saray forması nerede. Her sene bir o.. rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz yani. Abi böyle forma olur mu abi ya. a. k. ben bunların.
SABRİ: Adnan abi (Sezgin) çok iyi bir renk seçmişsiniz, bravo.
ADNAN SEZGİN: Ben seçmedim.
ARDA: Sen (Adnan Sezgin) şu formalara nasıl bakmazsın? Her sene bir o.. rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz yani. Ver siyah forma, beyaz forma, sarı kırmızı yürü
AYHAN: Ne diyor? Faşo ne demektir diyor. Pu.t gibi, ib.e gibi bir şey
SABRİ: Pu.t gibi bir şey
ADNAN SEZGİN: Ne diyor
AYHAN: Filmde yapıyor ya onu Kemal Sunal. Faşo ağa ne demektir diye soruyor, sorulara öyle diyor, pu.t gibi, ib.e gibi bir şeydir diyor.

SEVGİ KUŞATMASI

2 hafta önce Arda'yı küfürle karşılayan G.Saray taraftarı adeta özür diledi. Basket maçında Arda için pankart açan taraftar dün de böyle sevgi gösterdi.

HERKES GiDER ARDA KALIR

İzmir seferine Arda Turan damgasını vurdu. Atatürk ve Adnan Menderes havalimanlarında Arda izdihamı yaşandı. İstanbul'da herkesle hatıra fotoğrafı çektiren Arda, İzmir'de krallar gibi karşılandı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, 'Büyük kaptan Arda Turan, senin yerin G.Saray' tezahüratı yapıp çiçek verdikleri kaptandan Atletico Madrid'e gitmemesini istedi. İzmirli taraftarların yanı sıra ultrAslan da Arda Turan'a 'Gitme' dedi. Sarı-Kırmızılı taraftarların internet sitesinin girişine 'Gelse de kötü günler Arda'rda, sahipsiz değilsin yuvanda. Herkes gider Arda kalır' sloganı yazıldı. Arda'ya Antalya'da küfür edilmişti.

"FİKRİM DEĞİŞMEDİ"

Arda Turan, TRT Spor'daki Futbol Arenası'na katılıp, görüntülerle ilgili yorum yaptı. Kaptan, formalarla ilgili fikrinin değişmediğini belirterek şunları söyledi: Formalarla ilgili fikrim aynı değişmedi. Ben futbolumu oynamaya çalışıyorum. Ben basının önünde kibar bir dille, soyunma odasında farklı bir dille konuşurum. Burada pazarlamaya da seslenmek istiyorum: Her zaman G.Saray formasının Sarı-Kırmızı olmasından yanayım. Asıl önemli olan bu görüntülerin yatak odamızdan dışarı sızdırılması.