BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.390,04
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar

Galatasaray kaptanı Arda Turan derbi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılydız futbolcu sanki veda mesajı verdi.

Abone ol

Galatasaray kaptanı Arda Turan derbi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Centilmence bir maç olduğunu ve Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini belirten yıldız oyuncu "Her şeyi yapıyoruz ama hep bir şeyler ters gidiyor. Galiba Allah kazanmamızı istemiyor." dedi.

Uzun süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Arda Turan, konuşmasının devamında adeta taraftalara veda etti. "Taraftarlardan özür diliyoruz, ne deseler haklılar" diyen Arda, "Bu sene maalesef böyle geçti. Umarım gelecek sene onlara yakışan bir takım burada olur ve daha iyi mücadele ederler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Futbol Takımı kaptanı Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri karşılaşmada ellerinden geleni yaptıklarını ancak kazanamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Arda Turan, galibiyetlerinden dolayı Fenerbahçe'yi kutlayarak, ''Centilmence bir derbi oldu. Söylenecek fazla bir şey yok. Elimizden gelen mücadeleyi yapmaya çalıştık. Pozisyonları bulan taraf da bizdik. Ancak bazı şeyler ters gidiyor, Allah kazanmamızı istemiyor. Rakibimizin Özer'in pozisyonu dışında net pozisyonu dahi yok ama işte kazandılar. Tebrik etmekten başka yapılacak bir şey yok, her şeyi yapıyoruz ama olmuyor'' diye konuştu.