BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,33
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan için Hıncal Uluç'a döktü

Galatasaray taraftarı ile bağları her geçen gün zayıflayan Arda Turan, hislerini Hıncal Uluç'a anlattı.

Abone ol

NTV Spor’da yayınlanan “Kırmızı Çizgi” programında yaptıkları görüşmeyi aktaran Uluç, “Arda bana ‘Gitmem lazım ağabey. G.Saray tribünleri, G.Saray kaptanına küfür etmesin diye gitmem lazım’ dedi” ifadelerini kullandı.

Transferi günlerdir spor kamuoyunu meşgul eden Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan, Atletico Madrid Kulübü ile yapılan transfer görüşmeleri hakkında gazeteci Hıncal Uluç ile dertleşti. NTV Spor’da yayınlanan “Kırmızı Çizgi” programında bu görüşmeyi anlatan Uluç, Arda’nın kendisine, “Galatasaray’dan gitmem lazım ağabey” dediğini açıkladı.

Türkiye’de başka forma giymem Uluç, yıldız oyuncuyla yaptığı görüşmeyi “Arda şunun farkında, Galatasaray’ın alacağı en küçük bir kötü sonuçta yine hedef tahtasına oturtulacak. Bunu biliyor. Bana ‘Galatasaray’dan ayrılmam hem benim, hem de Galatasaray için iyi olacak. Benim gitmem lazım ağabey. Galatasaray tribünleri, Galatasaray kaptanına küfür etmesin diye gitmem lazım. Beni dünyada Galatasaray formasından başka mutlu edecek bir başka forma daha yok. Bunu biliyorum. Galatasaraylı doğdum ve öyle öleceğim. Ama en iyisi ayrılmak olacak’ dedi” sözleriyle aktardı.

GEREKİRSE 3. LİGE TRANSFER OLMALI

Gerekirse Almanya 3.Ligi’ne transfer olmalı Hıncal Uluç kendisinin de Arda Turan’a Galatasaray’dan ayrılmasını, hatta gerekirse Almanya üçüncü ligine bile gitmesini önerdiğini söyledi. Uluç, “Arda bu tribünler temizlenene kadar dönmemeli” dedi