BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL

Arda derbi için garanti verdi

Galatasaray camiası, kaptanları Arda Turan’dan gelen müjdeli haberle derin bir "oh" çekti.

Abone ol

Galatasaray camiası, kaptanları Arda Turan’dan gelen müjdeli haberle derin bir ’oh’ çekti. Geçen hafta ligdeki A.Gücü maçında sarı kart cezası, dün de Trabzon’da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen genç yıldız, önümüzdeki hafta oynanacak F.Bahçe derbisinde her ne pahasına olursa olsun sahadaki yerini alacağını söyledi. Tribünden izlediği maç öncesi Lig TV muhabiri Bahri Havadır’a sakatlığının ciddi olduğunu vurgulayan kaptan, buna rağmen derbide takımını yalnız bırakmayacağının altını çizdi.

FEDAKÂR KAPTAN İŞ BAŞINDA

KAPTANLIĞINI yaptığı takım için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirten yetenekli oyuncu, “Antrenmanda Mehmet Topal’ın darbesiyle şanssız bir şekilde sakatlandım. Bir hafta boyunca yoğun bir tedavi programı uygulanacak.Tam anlamıyla iyileşmesem bile, her türlü F.Bahçe’ye karşı oynayacağım. Takımımı yalnız bırakamam” sözleriyle sarı-kırmızılı camianın gönlüne su serpti.

KEKO-SABRİ EL ELE ÇIKTILAR

BU arada Elazığ’daki depremde kardeşini ve annesini kaybeden fanatik G.Saraylı Keko Çiçek’in Arda Turan ile birlikte sahaya çıkma hayali gerçekleşmedi. Ancak 8 yaşındaki miniği Avni Aker’de maç öncesi Sabri Sarıoğlu yalnız bırakmadı. Koyu G.Saraylı Keko’yu elinden tutup, seromoniye çıkartan Sabri, minikle bol bol şakalaştı. İstiklâl Marşı sırasında tüm gözler minik Keko’nun üzerindeydi.. Marşımızı büyük bir coşkuyla okuyan Keko’yu görenler gözyaşlarına hakim olamazken o sırada duygu dolu anlar yaşandı.