BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Aranıza dönmek istiyorum

Poulsen'de sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, rotayı eski futbolcusuna çevirdi. Aurelio esik takım arkadaşı Alex'i aradı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Sarı-Lacivertli ekibin 2 kaptanı Alex ve Semih ile sık sık telefonda konuşması ve "Aranıza dönmek istiyorum" ifadesini kullanmasının ardından son gelen bir haber camiada heyecan yarattı.

Daha önce yüksek bonservis ücreti isteyen Real Betis, Aurelio'nun fiyatını 1,5 milyon Euro'ya düşürünce yönetimin büyük çoğunlu fikir değiştirdi. Sarı-Lacivertli yönetim, Fener'den kötü ayrılsa da sonunda pişman olan Aurelio'nun dönmesinden yana. Fenerbahçe'de Carlos sıkıntısı yavaş yavaş rafa kalkıyor...

Carlos çark etti

Brezilya'da Fluminense kulübü ile görüşmeler yaptığı ortaya çıkan Roberto Carlos, İstanbul'dan gelen haber sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı. Yönetimin "5 milyon Euro'yu getir, istediğin kulübe git" restinin ardından Brezilyalı yıldız, Fluminense ile dün yapacağı görüşmeyi iptal etti.

Poulsen'e '7' vereceğine

Menajer Bayram Tutumlu'nun F.Bahçe ile Betis kulübü arasında mekik dokuduğu ve bu transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Yönetimin çoğunluğu Poulsen'e 7 milyon Euro verileceğine Aurelio için 1,5 milyon'luk ücretin ödenmesini tercih ediyor.