BIST 10.725
DOLAR 32,25
EURO 34,97
ALTIN 2.430,30
HABER /  GÜNCEL

Araban'da piknik faciaya dönüyordu

Araban ilçesinde pikniğe gidenleri taşıyan minibüs kasa yaptı, 11 kişi yaralandı

Abone ol

Gaziantep'te Araban ilçesine pikniğe gidenleri taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 2'si çocuk 11 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gaziantep-Adıyaman karayolunun 22. kilometresinde,Atilla Kıdır idaresindeki 27 GB 215 plakalı minibüs şarampole devrildi.

Kazada, minibüs sürücüsü Atilla Kıdır, yolculardan Ayşe ve Gülnaz Kıdır, Yasemin, Naciye, Sinem, Hüseyin, Mevlana ve Rüzgar Karakaya ile Atilla (4) ve İsmail Kizir (2) yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi ile Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

Özel Yaşam Hastanesinde hemşire olduğu öğrenilen Yasemin Karakaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

Kaza yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, etrafa saçılan piknik malzemeleriyle çocuklara ait eşyaları toparlarken, kaza yerine gelen yaralı yakınları duygulu anlar yaşadı.