BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınav yeri giriş belgesi alma sorgu ekranı!

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı, aof sinav giris belgesi alman internethaber'de. 26-27 Kasım AÖF sınav giriş yerleri internethaber'de. Öğrenciler sınavdan önce aof sınav yerini ve giris belgesini aşağıdaki linkten öğrenebilir.

Abone ol

AÖF sınav yerleri açıklandı aof sinav giris belgesi alma ekranı erişime açıldı. 26-27 Kasım AÖF sınav yerleri ve AÖF sinav giriş belgesi indirme linki intenrethaber'de. Bu haftasonu binlerce öğrenci AÖF sınavlarına girecek, AÖF sinav giriş belgesi indirme linki  ise intenrethaber'de...

 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan AÖF Güz dönemi vize sınavları için giriş yerleri bugün açıklanıyor.  Güz dönemi ara sınavlarına girecek öğrenciler sınav giriş belgelerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin internet adresine T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ya da AÖF bürolarından alabilecekler.



AÖF güz dönemi final sınavları ise 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak. Bahar döneminde ara sınavlar 15 Nisan 2017 – 16 Nisan 2017 günleri gerçekleştirilecek Bahar dönemi final sınavları ise 27 Mayıs-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak. AÖF vize ve final sınavlar bittikten sonra 15 Temmuz 2016 Cumartesi günü tek ders sınavı uygulanacak.

AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

ARA SINAV NOTUNUN BAŞARI NOTUNA KATKISI NE KADAR?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.
Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.
Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74